place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture place of picture
place of picture

Letstalksigns
Ilse Kuijpers
Palantir 21
5663 SE Geldrop
☏ 06-41371686
✉ Info@letstalksigns.nl
KvK:59197854
www.facebook.nl/letstalksigns

Pagina-inhoud
Workshop visueel voorlezen

Themaworkshop

Kennismakingsworkshop gebaren in de opvoeding

Kindergebarenworkshop

Gebaarplezier

Babygebarenavond

Kinderactiviteit

Thema/studiedag voor professionals

Ivm de huidige coronamaatregelen kan het zijn dat de gewenste workshop of cursus niet aangeboden wordt. Neem contact op voor de (online) mogelijkheden.

Workshop visueel voorlezen

Voorlezen: Wie is er nou niet groot mee geworden?

Wat is er nou leuker dan samen met één of meerdere kinderen een boekje lezen. Kinderen genieten ervan om samen in een boek te duiken.Maar hoe lees je nou eigenlijk goed voor? Er zijn veel verschillende manieren om voor te lezen. Letstalksigns gaat je in deze workshops alle ins en outs geven over een goed verhaal. Waar moet je op letten als je gaat voorlezen? Hoe zet je een verhaal in bij een bepaald thema? En hoe maak je een verhaal zowel leerzaam als leuk?

Tijdens de workshop visueel voorlezen leer je hoe je een verhaal interactief kunt maken door middel van het gebruiken van gebaren. En hoe je een verhaal op verschillende manieren kunt toepassen.

Afhankelijk van de maatregelen staat er een workshop visueel voorlezen gepland op vrijdag 11 juni aanstaande van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Kosten bedragen € 30 p.p. (kom je samen dan ontvang je 2,50 euro korting p.p.!), inclusief koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@letstalksigns.nl. Vermeld in de titel voor welke cursus/workshop je je aanmeldt.

Terug naar boven

thema-/kennismakingsworkshop

Wil je je gebarenschat uitbreiden of wil je gewoon wat proeven van gebaren in de opvoeding? Volg dan een themaworkshop. Tijdens een themaworkshop leer je gebaren passende bij dat thema èn krijg je handvaten aangereikt om het geleerde toe te passen. Werk je veel met kinderen? Ook dan is een themaworkshop een aanrader.

Kosten bedragen € 20,- p.p. Uw inschrijving is definitief nadat betaling is ontvangen.

Ivm de coronamaatregelen zijn er geen fysieke themaworkshops gepland. Indien je graag een workshop wilt volgen, laat het even weten. We plannen dan samen een online workshop in of kijkende naar een andere coronaproof oplossing.

Zijn jij en je kindje helemaal fan? Dan zijn de kindergebarenworkshops misschien iets voor jullie. Wil je thuis extra aan de slag? Kijk dan eens op mijn facebookpagina en bekijk een van de vele filmpjes die ik post. Zo leer je stiekem alvast wat gebaren en het is leuk om samen met je kindje te bekijken. www.facebook.nl/letstalksigns

Terug naar boven

Kennismakingsworkshop gebaren in de opvoeding

Wil je vanuit jouw organistatie anderen kennis laten maken met het gebruiken van gebaren in de opvoeding. Dan kun je contact opnemen voor het inplannen van een kennismakingscursus. Als je als individu een kennismakingsworkshop wilt volgen. Kijk dan eens onder het kopje themaworkshop. Of kijk in de activiteitenagenda of er een kennismakingsworkshop gepland staat.

Terug naar boven

kindergebarenworkshop

Samen met je kindje aan de slag? Een kindergebarenworkshop volg je samen met je kindje. Een leuke activiteit waarbij jij en je kindje op ontdekkingsreis gaan en steeds weer nieuwe dingen leren.

In verband met de huidige maatregelen zijn er geen kindergebarenworkshops gepland. Heb je interesse in het volgen van de workshop of heb jij een leuke locatie en wil je deze workshop toevoegen aan het assortiment, neem dan contact op met telefoonnummer 06-41371686 of mail naar aanmelden@letstalksigns.nl

Terug naar boven

Gebaarplezier

In ons haastige en drukke leven hebben we niet altijd tijd om een cursus te starten. Je vindt het wel leuk, maar wil er niet nog iets extra's bij gaan doen. Wil je toch aan de slag met gebaren. Gebaarplezier biedt de oplossing. In slechts eén bijeenkomst leer je ten minste 30 gebaren. en je hoeft er niet eens hard voor te werken. Gebaarplezier is een interactieve workshop, waar je door middel van spel en lied in korte tijd veel gebaren leert. En het leuke is: Je kunt de geleerde liedjes ook meteen thuis, in de klas of bij de opvang inzetten. Zo blijven de gebaren extra goed hangen èn heb je meteen een leuke activiteit.

Gebaarplezier is een eenmalige twee uur durende workshop. Naast het oefenen in de praktijk krijg je ook een leuk naslagwerk mee voor thuis of op het werk.

Gebaarplezier kost 30 euro per persoon. Dit is inclusief materiaal.

Op vrijdag 23 april aanstaande staat er, van 10 uur tot 12.00 uur, een online workshop gebaarplezier gepland.

De thema's die aan bod komen zijn kleuren, vervoer en fruit.

Ook al zit je achter je pc, er wordt van je verwacht dat je lekker actief mee gaat gebaren! Meld je op tijd aan, zodat het lesmateriaal vooraf aan je toegezonden kan worden.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan aanmelden@letstalksigns.nl. Vermeld in de titel voor welke cursus/workshop je je aanmeldt. Vermeld in de mail je naam en adresgegevens.

Terug naar boven

Babygebarenavond

Heb je net een cursus zwangerschapsyoga, babymassage of een andere zwangerschapscursus af gerond en wil je met je groepje nog iets leuks doen? Volg samen een workshops babygebaren. Ook een leuke tip als moederdag-, of kraamcadeau.

Jij zorgt voor de mensen en ik zorg voor een gezellige en leerzame ochtend/middag of avond geheel in het teken van de communicatie met je kind. Ik geef jullie achtergrond informatie en uitleg over het gebruik en nut van gebaren in de opvoeding en samen gaan we oefenen met diverse nuttige gebaren. Natuurlijk mogen een paar liedjes met gebaren niet ontbreken.

De workshop is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met het gebruiken van gebaren in de opvoeding. Dat kunnen ouders zijn, maar ook bijvoorbeeld de buurvrouw die regelmatig oppast, opa’s en oma’s of je beste vriendin die zwanger is. Kortom, het is leuk voor iedereen die regelmatig te maken heeft met een (klein) kind.

Kosten zijn 35 euro p.p. inclusief materiaal voor thuis. De workshop duurt ongeveer twee uur.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Kuijpers op telefoonnummer 06-41371686 of mailen naar aanmelden@letstalksigns.nl
Ivm de huidige maatregelen is het niet mogelijk een babygebarenavond in te plannen. U kunt uiteraard wel gezamelijk een avond via videobellen inplannen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Terug naar boven


Kinderactiviteit

Leuk voor een (kinder)feestje, een activiteit voor op de opvang, basisschool of bij andere festiviteiten.

In een bijeenkomst van drie kwartier worden de kinderen vermaakt met diverse activiteiten, zoals voorlezen, liedjes zingen en spelletjes spelen. Tijdens deze activiteiten staat het gebruik van kindergebaren centraal. Door gebaren te integreren in de activiteiten worden deze levendiger en krijgen ze meer kleur. Het is mogelijk om een bepaald thema in te bouwen in de activiteiten. Neem contact op voor de mogelijkheden met Ilse Kuijpers op telefoonnummer 06-41371686 of stuur een mail naar aanmelden@letstalksigns.nl.

De kosten bedragen 12,50 euro per kind met een minimum van vijf kinderen. Kosten zijn excl. reiskosten. Voor de reiskosten wordt 0,40 euro per kilometer gerekend. Om de afstand te berekenen gebruiken wij www.routenet.nl Indien u vanuit een organisatie een kinderactiviteit wilt plannen, Kijk dan onder het kopje thema/studiedag voor meer informatie.

Er wordt verwacht dat er begeleiding van tenminste één volwassenen aanwezig is.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Kuijpers op telefoonnummer 06-41371686 of mailen naar aanmelden@letstalksigns.nl.

Terug naar boven

Thema/studiedag voor professionals

Heb jij met je kinderdagverblijf, gastouderbureau of ander soortig bedrijf een teamdag georganiseerd? Of ben je bezig met het organiseren van een familiedag, een vrijgezellenfeest of een andere leuke activiteit. Dan is een workshop baby-/kindergebaren misschien een leuke aanvulling op het programma.

Letstalksigns bied je een activiteit op maat, waarbij jij en je ‘team’ kennis gaan maken met baby-/kindergebaren. Het programma kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Denk daarbij aan de duur of bijvoorbeeld aan het onderwerp/thema. Meestal wordt gekozen voor de duur van 1 à 2 uur in totaal. Afhankelijk van de duur wordt er aandacht besteed aan het ontstaan van babygebaren, wat het inhoudt en waarom en wanneer we het toepassen. Ook worden er voorbeelden gegeven van hoe het gebruikt kan worden in het dagelijks leven en gaan we met zijn allen aan de slag. Er kan ook gekozen worden voor een kinderactiviteit. In overleg wordt het thema van de activiteit bepaald.

je zult versteld staan hoeveel gebaren je ‘team’ na deze leuke activiteit zal kunnen toepassen.

Kosten voor deze thema/studiedag zijn 300 euro voor een bijeenkomst van 2 uur. Dit is exclusief reiskosten van 0,41 euro per kilometer. De afstand wordt berekend met www.routenet.nl.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers verbonden. Je bent verantwoordelijk voor de ruimte en eventuele versnaperingen.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Kuijpers op telefoonnummer 06-41371686 of mailen naar aanmelden@letstalksigns.nl

Terug naar boven

Voor alle teksten en afbeeldingen op deze website gelden de copyright regels. © Copyright letstalksigns 2021

kindergebaren
Letstalksigns !!! Cursussen en workshops in baby en kindergebaren